Olağanüstü Genel Kurul Toplantı Duyurusu

In Genel

Yönetim Kurulumuzun kararı gereğince; derneğimizin olağanüstü genel kurul toplantısı aşağıdaki gündemi görüşmek üzere 27 Mart 2021 Cumartesi günü, 10:00 – 12:00 saatleri arasında, İsmetpaşa Mahallesi, 45. Çıkmaz Sk. No:5 Sultangazi, İstanbul adresinde bulunan “Şehit Ferdi Yurduseven Gençlik Merkezi” binasının konferans salonunda (konferans salonu alanı 500 m2’ den büyüktür) sosyal mesafe ve Covid-19 tedbirlerine uyarak olağan ilk genel kurul toplantısı yapılacaktır.

Dernek Tüzüğünün ilgili maddesi gereğince; ilk toplantıda üyelerin salt çoğunluğunun sağlanamaması halinde ikinci toplantı çoğunluk aranmaksızın 10 Nisan 2021 Cumartesi günü yine aynı yerde ve aynı saatte yapılacaktır. Covid-19 tedbirleri nedeniyle toplantıya sadece dernek üyeleri katılabilecektir.

GÜNDEM

1. Katılan Üyelerce Hazirun Listesinin İmzalanması
  2. Yönetim Kurulu Başkanının Açılış Konuşması
  3. Divan Heyetinin Seçimi
  4. Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu Raporlarının Okunması, Görüşülmesi ve İbrası.
  5. Dernek Bütçesinin Okunması, Görüşülmesi ve Oylanması
  6. Dernek Organlarının Seçimi