Erasmus+ KA152- Sanal Diplomasi Elçileri Projesi

📌Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen 2022-1-TR01-KA152-YOU-000065998 numaralı Sanal Diplomasi Elçileri isimli Erasmus+ projemizi kapanış programımız ile tamamladık.

✨Birleşmiş Milletler Simülasyonu ile başlayan programda katılımcılar Rusya-Ukrayna Savaşı konusunda temsil ettikleri ülkeler nezdinde açılış konuşmalarını gerçekleştirdiler. Ardından konu hakkında her bir katılımcı temsil ettiği ülke nezdinde sonuç kağıdını oluşturmak üzere grup çalışmaları yaptılar. Böylece Rusya-Ukrayna Savaşı konusunda barışçı çözüm önerileri bir araya getirildi.

✨Dernek başkanı A. Cihangir İşbilir’in kapanış konuşmasının ardından Youthpass Sertifika Töreni yapıldı. Programa dernek yönetim kurulu üyelerimizden Sinan Çelikkol ve Ercan Çelik de katıldı.

✨Haberi okumak için aşağıdaki  linke tıklayabilirsiniz.